CFR Călători suplimentează garniturile pe perioada sărbătorilor

tren 11

CFR Călători suplimentează garniturile de tren pe perioada sărbătorilor de Paști. De asemenea, oferă reduceri pentru anumite rute.

În perioada 26 aprilie – 1 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinaţii pentru petrecerea sărbătorilor Pascale şi turism.

CITEȘTE ȘI: Un şofer din Germania a rămas fără bolidul de 100.000€ din cauza foliei ‘de aur’

”În minivacanţa prilejuită de Sărbătorile de Paşte şi 1 Mai, CFR Călători va opera operează cu întreg parcul activ de material rulant şi programează suplimentar, operativ – în funcţie de disponibilităţi – capacităţi de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări”, susțin reprezentanții CFR Călători.

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Reduceri de până la 56%

Pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. De exemplu, pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, preţul pentru ruta Bucureşti – Constanţa şi retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108,10 lei.

De asemenea, studenţii pot călători gratuit conform legii. Toate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic local/ Oferte.

La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secţia Constanţa – Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanţei, reduceri între 48% şi 56% pentru biletele la tarif întreg şi copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile şi abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanţa – Mangalia şi retur, conform hunedoaralibera.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *