CFR Călători lansează oferta „Trenurile zăpezii 2016”

CFR Călători lansează oferta „Trenurile zăpezii 2016”, valabilă în perioada 1 ianuarie – 29 februarie.

Pentru destinaţiile montane din Valea Prahovei, Vatra Dornei, Straja, Parâng şi Piatra Neamţ se vor opera reduceri de 25 până la 56% în toate zilele săptămânii la toate trenurile. Pentru mai multe informaţii, călătorii sunt sfătuiţi să consulte site-ul cfrcălători.ro.

25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a.

25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1827 și IR 1828 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur, la clasa a 2-a.

31% – 56% oferta valabilă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

De exemplu, pe ruta București – Piatra Neamț preţul biletului cu această ofertă este de 58.9 lei, cu 19.6 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanța – Petroșani preţul biletului este de 75.75 lei, cu 25.2 lei mai puţin față de prețul întreg.

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.