Cetăţean bulgar reţinut după ce a furat o maşină de taxi

Cetăţean bulgar reţinut după ce a furat un taxi din Caransebeş

Cetăţean bulgar reţinut după ce a furat o maşină de taxi

Un cetăţean bulgar a fost reţinut de poliţiştii din Caransebeş, după ce a furat o maşină de taxi lăsată neasigurată şi cu cheile în contact, pe o stradă din localitate, fără ca proprietarul autoturismului să observe dispariţia autovehiculului, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un cetățean bulgar, de 52 de ani, bănuit că marţi, la ora 12.45, ar fi sustras un autoturism lăsat neasigurat și cu cheile în contact pe strada Grădinilor din Caransebeș, fără ca proprietarul mașinii să observe dispariția autoturismului.

După comiterea faptei, cel bănuit ar fi condus autoturismul până în localitatea Domașnea, ar fi oprit într-o benzinărie, unde ar fi alimentat autoturismul cu carburant, fiindu-i refuzată efectuarea plății contravalorii carburantului, iar ulterior angajații benzinăriei ar fi sesizat poliția.

CITEŞTE ŞI: Jaf la o bijuterie. Poliţia îi caută pe hoţi

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în cauză cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de furt.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *