Cetăţean bulgar depistat la frontiera de vest cu permis de conducere fals

politie 2

Ieri, în jurul orei 17.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar A.A., în vârstă de 33 de ani, la volanul unei  autoutilitare marca Mercedes.

La controlul de frontieră, cetăţeanul bulgar a prezentat pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere ce avea însemnele autorităţilor din Marea Britanie.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Bărbatul în cauză a fost dus la sediul instituției pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că a obţinut documentul de la o persoană necunoscută, pe teritoriul Bulgariei, în schimbul sumei de 1.000 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda  permis de conducere, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

arq.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns