Certificatele verzi vor putea fi obţinute de la 1 iulie. Vor fi valabile cel puțin un an pentru cei vaccinați și 6 luni pentru cei care au trecut prin boală

Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele hotărâri de Guvern privind introducerea certificatului verde COVID și prelungire a stării de alertă

Certificatele verzi de vaccinare care ne deschid porţile Europei vor putea fi obţinute de la 1 iulie. Adeverinţele vor fi valabile cel puţin un an şi se pot obţine online sau pe hârtie. STS a făcut astăzi primele teste pentru platformă.

Certificatul verde va fi emis în următoarele variante: pentru persoanele complet vaccinate, pentru cei care au trecut prin boală sau pentru cei care au test Covid.

Dacă cei care au fost infectaţi au la dispoziţie 6 luni după vindecare să călătorească, cei care s-au vaccinat pot călători cel puţin un an pe baza adeverinţei verzi.

Şi totuşi, adeverinţele nu înseamnă libertate deplină, ci pot apărea restricții suplimentare chiar și pentru cei cu certificate, conform observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns