Cer senin și temperaturi foarte ridicate în vestul țării

Astăzi, vremea se va menține foarte caldă după-amiaza, când local în zonele de câmpie, indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții. După-amiaza, izolat vor fi condiții de averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 16 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni până la 14 grade.

Mâine, vremea va fi foarte caldă, în special după-amiaza, când indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși local pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. După-amiaza, izolat vor fi condiții de averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări trecătoare în sudul Banatului și zona de munte aferentă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 34 de grade, iar cele minime în general între 13 și 19 grade, cu valorile cele mai ridicate la deal.

 

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns