Centura de Sud a Timișoarei, în așteptarea ritmului potrivit

Centura de Sud a Timișoarei, în așteptarea ritmului potrivit

Centura de Sud a Timișoarei, în așteptarea ritmului potrivit.

Doar 45 la sută, cu indulgență 47, s-ar putea spune că este stadiul actual al lucrărilor la Centura de Sud a Timișoarei, deși procentul ar trebui să fie de 70 la sută.

CITEȘTE ȘI: Efectul Grindeanu: directorul criticat și-a luat pușca și-a plecat!

Cifrele au fost pronunțate de Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor, care a avut o întâlnire de lucru la Timișoara cu președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, reprezentanți ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, precum  și ai constructorului.

grindeanu 11 dec

Aceștia din urmă, deși și-au făcut ”mea culpa” pentru o parte a întârzierilor, s-au plâns de relația dificilă pe care o au cu Compania Națională de Administrare a  Infrastructurii  Rutiere (CNAIR), unde dialogul are de suferit.

”S-au ridicat anumite probleme care par a fi justificate și mă voi asigura ca lucrurile să intre în ritmul potrivit”, a spus ministrul, care s-a referit și la o altă cauză a întârzierilor.

Este vorba de un blocaj care există la intersecția Drumului Boilor cu Centura de Sud, pentru care se va interveni din două direcții.

Astfel, pe de o parte, ministerul va  aloca fonduri suplimentare pentru tot ceea ce înseamnă lucrări în plus, iar pe de alta, Primăria Timișoara se va ocupa de relocarea de utilități.

Sorin Grindeanu a spus că primarul Dominic Fritz s-a arătat a fi de acord, în principiu, cu acest lucru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns