Centrul unei comune timișene își schimbă total înfățișarea

giera 3

Faptul că o comună cu un buget nu prea mare, cum este Giera, și-a fixat câteva obiective investiționale din bani proprii, în condițiile în care mai trebuie să asigure și cofinanțarea unor proiecte cu fonduri atrase este de evidențiat.

CITEȘTE ȘI: Imagini incredibile pe cer. Internauții spun că l-au văzut pe… Dumnezeu (video)

În aceste condiții, un obiectiv propus este cel de anvelopare a clădirii primăriei.

Un al doilea se referă la amenajarea centrului civic, respectiv reorganizarea parcării și plantări de arbori și arbuști ornamentali pe spațiul verde existent.

Pentru că vor mai rămâne ceva bani, edilii și-au mai propus să foreze și patru fântâni publice dispersate în localitatea de reședință, o alternativă pentru situațiile neprevăzute când sistemul de alimentare cu apă va fi din diferite cauze nefuncțional.

Cum după ce acest an se succede încă unul, căci zilele nu intră în sac, noi obiective de investiții se vor realiza din alți bani, cei din bugetul local următor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Centrul unei comune timișene își schimbă total înfățișarea

  1. Pas cu pas, an de an, Banatul se schimba. Satele vor arata in curand cum aratau cele sarbesti prin anii 80. Daca vi se pare ca nu e bine vizitati Oltenia, mai ales „triunghiul saraciei” Tr.Severin-Filiasi-Tg.Jiu

Lasă un răspuns