Centrul Județean de Excelență Timiș selectează elevi dornici de performanță

Centrul Județean de Excelență Timiș selectează elevi dornici de performanță

Centrul Județean de Excelență Timiș selectează elevi dornici de performanță

În perioada 20 – 30 septembrie, Centrul Judeéan de Excelență Timiș (CJEXTM) organizează înscrieri pentru elevii de gimnaziu şi liceu la următoarele discipline: limba română, limbi clasice (latină, greacă veche), limba engleză, limba franceză, matematică, fizică, biologie, istorie, georgrafie, psihologie, arte, muzică, religie ortodoxă, informatică, robotică și ”debate” (dezbatere).

Înscrierea elevilor pentru selecție se realizează on-line accesând link-ul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2N9ElXTaONj-vghsIM3DDsTpqXkn3_EV3bGavwKs03FIiiA/viewform.

Admiterea elevilor se va face în perioada 3 – 21 octombrie, în urma promovării unui test la disciplina de studiu și a completării unui test de analiză psihologică.

Grupa de elevi pe disciplină se completează în limita locurilor disponibile în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute la testul de la disciplina de studiu (maximum 30 de elevi într-o grupă).

CITEȘTE ȘI: Șef din poliție către subaltern: ”De pe 17 te mut la Reșița. Două luni de zile fără acord. Și mă urc pe tine. Și în două luni de zile te gândești” (foto/audio)

Reprezentanții CJEXTM atrag atenția asupra faptului că există posibilitatea ca anumite grupe să nu se formeze, din cauza indisponibilităţii profesorilor voluntari sau din cauza unui număr insuficient de elevi înscrişi.

Informaţii suplimentare se pot obține la secretariat (tel. 0736 632 481 și pe e-mail-ul instituției ([email protected]).

Centrul Județean de Excelență Timiș va desfășura activități de predare – învățare – evaluare în regim mixt: fizic şi on – line, 2 ore/săptămână.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns