Centrul istoric al Timişoarei animă scena politică

centru timisoara

PSD vrea să arate că e partid de opoziție în Timișoara și îl atacă pe primarul Nicolae Robu pentru lentoarea cu care se desfășoară lucrările de restaurare a centrului istoric.

Consilierul local PSD Alfred Simonis spune că este inadmisibil ca o lucrare atât de importantă să fie tratată cu dispreț de firma câștigătoare a licitației.

Mai mult, primarul este criticat pentru nonșalanța de care dă dovadă, cu toate că lucrările stagnează și e greu de crezut că ele vor fi finalizate în termen.

În replică, Robu le transmite pesediștilor să-și facă o analiză internă, atenționând că este fruntaș în privința proiectelor din oraș.

”Mă miră această preocupare pentru șantierele din Timișoara, care, de bine-de rău, merg.

Ei ar trebui să se uite în ograda proprie, la consiliul județean. Au avut doar trei proiecte și nu au realizat nici unul. Mă refer la PSD ca partid, care trebuie luat în considerare, nu la o persoane terchea-berchea”, a spus Robu, făcând aluzie la Alfred Simonis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Centrul istoric al Timişoarei animă scena politică

  1. asta ce imi dati mie sa citesc azi am citit inca de vineri pe alte siteuri.nu va mai faceti de ras cu stiri din astea date dupa 3 zile.stiu ca sunteti varza,dar chiar varza murata?

Lasă un răspuns