Centrul de colectare a legumelor și fructelor din Tomnatic prinde contur

Proiectul Centrului de colectare a legumelor și fructelor pe care Consiliul Județean Timiș îl face la Tomnatic avansează cu pași repezi.

Președintele CJT, Călin Dobra, consideră că sunt șanse mari ca în toamnă să existe un constructor desemnat pentru acest obiectiv.

„Lansăm zilele următoare procedurile pentru studiul de fezabilitate, urmând ca licitația pentru proiectarea și execuția lucrării să se demareze imediat ce vom avea acest document. Știm bine ce este de făcut. Am avut o deplasare la amplasamentul investiției și, mai mult, am făcut o vizită la un centru de fructe și legume operat de o firmă privată. Investiția va sprijini atât agricultorii, cât și consumatorii finali, timișenii, care se vor putea bucura de fructe și legume autohtone, de calitate superioară. Acesta poate fi considerat un centru-pilot, care, în funcție de cerere și de rezultate, va putea fi multiplicat și în alte zone din județ. Timișenii au nevoie de asemenea investiții menite să stimuleze producția locală și să sprijine micii întreprinzători agricoli locali”, a declarat Călin Dobra.

Proiectul este prevăzut a se realiza din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș, costurile fiind estimate la 4,5 milioane de lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns