Centrele de vaccinare din Timișoara nu au încă autorizație din partea DSP

vaccin 9

Nici unul dintre cele 17 centre de vaccinare din Timișoara, care ar trebui să funcționeze de săptămâna viitoare, nu este autorizat, a anunțat directorul DSP.

Flavius Cioca spune că este recomandată deschiderea cât mai multor centre, astfel încât vârstnicii peste 65 de ani și personalul esential inclus în etapa a doua de vaccinare să își poată face vaccinul.

“Avem o situație de la primăria Timișoara cu cele 17 locații. Deocamdată nu am autorizat niciunul dintre centre, avem în schimb parte din acele dosare de autorizare depuse la noi și e un proces în derulare. Este cât mai indicat să se deschidă cât mai devreme în așa fel încât procesul de vaccinare să înceapă cu celeritate, având ca scop imunizarea unei părți cât mai mare din populație, în special categoriile de risc și categoriile esențiale”, spune Flavius Cioca.

Directorul DSP atrage atenția că Timișoara ar putea rămâne în urmă cu imunizarea, dacă nu se deschid suficiente centre de vaccinare.

“În măsura în care nu deschidem atâtea centre câte ar fi nevoie, există riscul să avem un proces de vaccinare cu intensitate scăzută față de alte localități”, mai spune Flavius. Cioca.

Vă reamintim, Primăria Timișoara a anunțat că a găsit spații pentru 17 centre de vaccinare. Opt vor fi dotate de administrația locală, iar celelalte de mediul privat, însă nu vor putea fi deschise toate din 15 ianuarie.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Centrele de vaccinare din Timișoara nu au încă autorizație din partea DSP

 1. Pai miscati-va !
  Mai lasati birocratia, e in joc viata unor oameni !
  Si voi, si Primaria !
  Lasati declaratiile , politica si tot ce sunteti invatati !
  Daca nu, sa preia armata inclusiv personalul vostru, si se rezolva rapid.

  Iar domnul Primar sa mai lase spatiul online, sa coboare pe pamint si sa gaseasca spatii !

 2. Le dau eu autorizatie si de la DSP, si de la UNFC, PRC, ANMC, TRW, ADO DEN HAAG, BOSCH, ONG, NONI si toate celelalte care mai trebuie!

 3. O mare rusine ,nenea de la DSP spune cae in derulare !
  Ce e in derulare stimate domn ,nu avetzi oameni suficientzi sau nuprea stiu ce sa faca ,tot sinecuri ,tot sinecuri ca si la centrul ala de programari central la nr .tf.
  0214144425 . Cand ii prinzi itzi spun ca la Timiaoata nu mai sunt locuri,dar sa mergem laLugoj,Deta ,etc.,iar cand ii prinzi alta data te anuntza ca itz va raspunde un operator si ne peeluindu-te nimeni dupa 10 min de deconecteaza !
  Asta-i organizarea in Romania !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *