Cele mai recente detalii în cazul blocului în care au murit doi copii și o femeie, iar mulți locatari au ajuns la spital

bloc evacuat2

După ce toți locatarii au fost evacuați și consultați de medici, încă 8 adulți și 9 copii au fost internați, pentru investigații suplimentare și supraveghere medicală.

CITEȘTE ȘI: Panică în Timișoara! Încă un bloc evacuat după deratizare

Între timp, în imobil, echipe special echipate pentru contactul cu substanțe toxice au reluat verificările. Membrii acestora verifică cu aparate care detectează substanțele periculoase fiecare locuință. Este verificat și un bloc învecinat.

Conform declarațiilor unor locatari, dezinsecția s-a desfășurat fără știrea lor, inclusiv în garsonierele care nu erau locuite din bloc.

Pe de altă parte, în cazul celor două localuri în care a acționat aceeași firmă de deratizare nu s-au descoperit substanțe periculoase.

Mitropolia Banatului s-a implicat în acest caz, oferind adăpost celor evacuați la Mănăstirea Șag și în oraș. Și tot reprezentanții acesteia se vor ocupa de înmormântarea unuia dintre copii decedați și a mamei acestuia.

Reprezentanții firmei de deratizare sunt audiați de polițiști, iar dosarul va ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș . Din surse apropiate anchetei este vorba despre o firmă din Timișoara care are doar un administrator, iar punctul de lucru declarat nu ar fi cel din documente. Probe din substanțele folosite au fost preluate de Procuratură.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cele mai recente detalii în cazul blocului în care au murit doi copii și o femeie, iar mulți locatari au ajuns la spital

  1. Bravos AUTORITATI de reglementare, Aprobare si control!!!

    Voi dormiti pe salarii babane+ spaga de rigoare ca sa nu faceti nimic in cazul unor firme care … ucid oameni!!

    Sunt curios daca vor fi inculpati si cei care trebuiau sa avizeze si sa controleze!!

Lasă un răspuns