Cele mai bune sloturi ROCK N ROLL!

Cele mai bune sloturi ROCK N ROLL!

Cu greu putem găsi jocuri de cazino care să fie mai cool și mai distractive decât cele cu tematici inspirate din filme, trupe muzicale sau curente și trenduri internaționale. De aceea, am citit câteva sondaje și am analizat câteva colecții de sloturi de la prietenii noștri care dețin platforme de gambling online. Astfel, fiecare colecție de sloturi cuprinde mai multe sau mai puține titluri de interes general, iar nișa de rock n roll este una cu un succes destul de mare. Astăzi vorbim și noi despre care sunt cele mai bune sloturi Rock N Roll pentru ca tu să ai deja lista făcută.

Guns N Roses

Este un lucru normal ca producătorii de sloturi să se concentreze mereu să găsească tematici cât mai bune pentru sloturile lor. De aceea avem noi mereu tendința de a recomanda doar sloturi care au un real succes pe toate planurile. Dezvoltatorii se inspiră din acest sloturi deoarece numele trupelor de rock au deja un succes incredibil de mare ceea ce va contribui extrem de mult la popularizarea acestui slot. Guns N Roses este o trupă de rock americană care a avut concerte în toată lumea, a lansat 6 albume și a generat vânzări de peste 100 de milioane de piese pe tot globul. Guns N Roses este trupa care s-a vândut cel mai bine de-a lungul istoriei, iar dacă acesta nu este un tipar perfect pentru numele unui slot, atunci nu știm care este.

Guns N Roses este un slot produs de către NetEnt, un producător internațional care a creat un obicei din a face acest tip de sloturi disponibile pentru toate cazinourile din lume. Slotul este organizat pe un ecran de joc clasic și oferă 20 de linii de plată. Guns N Roses este un slot ce poate fi jucat pe platforme online precum Betano casino online și îți oferă chiar și șansa de a obține un jackpot în timpul sesiunii de joc. Și când vorbim de RTP-ul slotului, putem spune că NetEnt a făcut o treabă foarte bună și a optimizat jocul atât de bine încât oferă 96.98% Return to Player. În concluzie, slotul celor de la NetEnt, cu tematică de Guns N Roses este unul cu un succes incredibil de mare.

Cele mai bune sloturi ROCK N ROLL!

Motorhead

Altă trupă de rock celebră, care a fost înființată în 1975 este Motorhead a fost fondată la inițiativa basistului trupei, Lemmy Kilmister. Ele este și membrul care a rămas mereu dedicat trupei în timp ce restul membrilor au continuat să vină și să plece. Motorhead a vândut peste 15 milioane de albume în toată lumea. Deși au cântat doar 3 sau 4 tipuri de muzică rock, Lemmy susține că Motorhead este o trupă care a cântat mereu pentru oameni, fani și a fost o trupă rock n roll. În ceea ce privește legătura acestei trupe cu slotul care îi poartă numele, producătorii de sloturi internaționali nu au stat nicio secundă pe gânduri și au reușit să pună la punct un joc de slot demn de o comunitate de iubitori de păcănele.

Motorhead este un joc de slot cu un RTP de 96.98%, o cifră decentă pentru un slot care a fost lansat cu mai mulți ani în urmă. Mai mult decât un RTP decent, slotul mai oferă și posibilitatea de a realiza câștiguri profitând de cele 76 de linii de plată disponibile care oferă câștiguri în volatilitate mică. Adică cu un risc mic, jucătorii se vor bucura de o volatilitate care le oferă câștiguri mici, dar constante. Așadar, nu doar trupa îți oferă șansa de a te relaxa, dar și slotul care îi poartă numele este un adevărat succes și un relaxant excelent. Simbolul care plătește cel mai bine este cel al lui Lemmy, care într-o linie câștigătoare poate să îți aducă chiar și un câștig de 150x.

Cele mai bune sloturi ROCK N ROLL!

Jimi Hendrix

Fiecare dintre noi a auzit mai mult sau mai puțin de Jimi Hendrix. UN cântăreț și chitarist din America, Jimi Hendrix este unul dintre reprezentanții reali ai curentului rock n roll. El a fost unul dintre primii chitariști care a început să folosească o chitară electrică în concerte și spectacole făcându-l astfel unul dintre cei mai inovativi chitariști ai lumii. Datorită lui Jimi Hendrix ne putem bucura acum de sunete noi, inovație tehnologică și un nou curent de rock n roll.

Unii jucători pretind că slotul care poartă numele lui Jimi Hendrix ar trebui să fie perfect pentru un iubitor de rock, dar și un pasionat de jocuri de noroc. 20 de linii de plată pot fi ușor dezvoltate de către ecranul acestui joc. RTP-ul maxim este de 96.9%, iar punctul forte al acestui slot este jackpotul de 400 de credite oferit numai celor mai norocoși jucători.

Concluzie

Așadar, sloturile cu tematici rock n roll sunt perfecte pentru fiecare jucător care are nevoie să încerce și alte produse de gambling. Dacă acestea mai poartă și numele celor mai cool trupe din lume, putem spune că am găsit rețeta succesului. Încearcă-le și tu!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns