Cele mai bune jocuri de cărți pe care să le jucați online în 2020

jocuri online 2

Jocurile de cărți au fost dintotdeauna populare, indiferent că vorbim de jocuri de noroc sau ca o metodă de divertisment în familie. În contextul cazinourilor, unele jocuri de cărți sunt mai complexe și totodată mai populare și au intrat în istorie pentru cele mai câștiguri din această industrie.

Pe site-uri precum https://www.cazinouri.info/blackjack/, blackjack online este evidențiat ca unul dintre cele mai populare jocuri de noroc, ales de zeci de mii de jucători zilnic. Un prim motiv pentru care le dăm dreptate este pentru că la jocul de Blackjack, un jucător abil poate influența rezultatul final, reducând avantajul casei chiar și până la 0,02 %.

Vom trece în revistă câteva dintre cele mai populare jocuri de cărți online, care, în afara faptului că sunt un mod de divertisment plăcut, provoacă jucătorul să își depășească limitele personale, pentru un rezultat mai bun.

Blackjack online

Blackjack este unul dintre puținele jocuri de noroc care vă oferă o șansă mare să vă îmbunătățiți rezultatul final. Un jucător informat are cele mai bune șanse! Înainte de toate, acesta trebuie să aleagă una dintre variațiile de joc care are marginea Casei cea mai mică – cum este de altfel blackjack clasic. Regulile de bază sunt extrem de simple și ușor de aplicat. Dacă jucătorul aplică cu exactitate strategia de bază, marginea casei poate fi redusă chiar și până la 0, 2 %.

Cum se joacă

Blackjack este jucat între crupier și jucător. După plasarea pariului, jucătorul primește două cărți, la fel și crupierul, dar acesta din urmă are o carte întoarsă. Cine reușește un 21 natural sau este cel mai aproape, fără să depășească acestă sumă, câștigă. În funcție de primele două cărți, jucătorul trebuie să ia decizia asupra următorului pas – trage încă o carte, stă, împarte perechile sau alte mutări. Variațiile de Blackjack au, în general, aceleași reguli, diferența venind doar la opțiunile de împărțit cărțile și pariurile laterale. Cu cât se alege o variație mai simplă, cu atât jucătorul are mai multe șanse să reducă avantajul dealerului.

Poker online

De secole întregi, Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri, fiind jucat la aproape orice petrecere de familie sau cu prietenii. Acest joc de cărți include abilități, factorul noroc, care menține emoția ridicată și distracția intactă. La poker, intelectul și abilitățile fac diferențele intre un jucător de succes si jucătorul slab. La fel ca și blackjack, și acesta are câteva forme diferite de joc, însă prin ce se diferențiază constă ca pokerul este un joc competitiv, între jucători și nu împotriva dealerului.

Cum se joacă

No limit Hold’ Em sau Texas Hold’ Em este una dintre cele mai favorite variații de poker, distractiv, provocator și plin de satisfacții.

Fiecărui jucător îi sunt distribuite două cărți, pe care le folosește (una sau chiar amândouă) în combinație cu cele cinci cărți partajate, pentru a face cea mai bună mână de poker.
Jucătorul cu cea mai bună mână câștigă potul! Atât de simplu!

Există patru runde de pariuri și orice jucător își poate pune toate jetoanele la mijloc în orice moment. În funcție de cunoștințele acestuia, jucătorul își poate tripla stiva sau poate pierde totul. Contrar la ceea ce spun cei mai mulți utilizatori, poker-face și bulff-ul pot fi introduse și în mediul online. Un jucător abil poate recunoaște imediat un jucător care aplică bluff-ul la masa de poker online, după ce studiază cu atenție paternul între fold și mărirea mizei.

Există o mulțime de variații grozave de poker, dar în ceea ce privește simplitatea și popularitatea pură, No-Limit Hold’em domnește suprem. Amestecul unic de strategie al jocului,  psihologie, șansă aleatorie este practic neegalat.

Rummy online

Cu toții, sau cel putin așa cred, am crescut jucând Rummy și variații ale acestuia, iar dezvoltatorii de software de cazino, cum este Novomatic Interactive, nu au făcut decât ce era logic, introducerea acestui joc ca un joc de noroc, cu beneficiul suplimentar de a câștiga bani reali. Acest joc provocator de gândire și-a marcat prezența globală si în timp a adoptat tendințele omenirii, pentru a-și putea continua drumul alături de ea.

Jocul Rummy nu este o unul ușor. Pentru a câștiga acest joc, este nevoie de abilități analitice excelente și deprinderi intelectuale. Este un joc care necesită abilități mentale deosebite, precum consistența, luarea deciziilor și raționamentul logic cu mișcări strategice pentru a câștiga jocul.

Cum se joaca

Dealerul începe cu jucătorul din stânga, unde plasează o carte cu fața în jos. Când joacă două persoane, fiecare persoană primește 10 cărți. Când sunt trei sau patru persoane care joacă, fiecare primește șapte cărți; când sunt cinci sau șase care joacă, fiecare primește șase cărți. Cărțile rămase sunt așezate cu fața în jos pe masă, formând stocul.

Cartea superioară a stocului este întoarsă cu fața în sus și devine cardul superior. Acesta este așezat lângă stoc pentru a începe să se arunce cărțile. Când două persoane joacă, câștigătorul fiecărei mâini este următorul dealer. Când se joacă mai mult de două persoane, dealerul este înlocuit pe rând de către jucătorul din stânga.

Fiecare jucător încearcă să formeze seturi potrivite formate din grupuri de trei sau patru de un fel sau secvențe de trei sau mai multe cărți ale aceluiași costum. Software-ul pentru jocul rummy la cazinouri schimbă puțin regulile de joc, unde crupierul este întotdeauna același, software-ul sau angajatul cazinoului.

De secole întregi, aceste jocuri de cărți conduc lumea jocurilor, fie că sunt jucate sau nu pe bani, acestea au făcut și vor face parte din viața multor familii. Industria jocurilor de noroc nu fac decât sa urmărească trendul existent și încearcă să mențină interesul utilizatorilor cu variații noi. La modul cum evoluează tehnologia, cu siguranță că în cel mai scurt timp vor fi dezvoltate jocuri de cărți VR, la fel cum au fost introduse și alte jocuri de cazino în realitatea virtuală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *