Cele două eleve de 10 ale Caraș-Severinului vor studia la Universitatea de Vest din Timișoara

Cele două eleve de 10 ale Caraș-Severinului vor studia la Universitatea de Vest din Timișoara

Ionela Bosioc („C.D. Loga” Caransebeș) și Adelina Albu („Tata Oancea” Bocșa) au fost premiate de universitatea timișoreană, acolo unde vor studia Dreptul. Acestora li se vor alătura alți șapte elevi de nota 10 din zona de vest a țării!

„Pentru noi, excelența a devenit o normalitate, un firesc pe care l-am indus generațiilor întregi de studenți UVT și nu numai. Suntem bucuroși să îi primim cu brațele deschise pe cei nouă ambițioși din vestul țării care au obținut zece pe linie la bacalaureat. Bine ați venit în comunitatea UVT!”, este mesajul universitarilor pentru noii studenți.

Potrivit rectorului Marilen Pirtea, universitatea timișoreană încearcă să-i atragă pe cei mai buni elevi ca să rămână să studieze în țară, asta și printr-o serie de beneficii pe parcursul anilor de studenție. „Pe acești studenți de nota 10 pe care-i targetăm cu oferte speciale, personalizate, ni-i dorim aici și iată că rezultatele se văd, pentru că de ceva ani de zile, absolvenți de licee cu media 10 în Bacalaureat, olimpici, șefi de promoție, vin la Universitatea de Vest din Timișoara și mă refer nu doar din Timiș, ci și din toată zona de vest”, spune Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Cele două eleve de 10 din Caraș-Severin vor avea parte de cazare gratuită, înscriere gratuită la facultate, taxa gratuită de confirmare, o bursă de 500 de lei pe lună, cumulată cu bursele de merit și social și acces gratuit la bazele sportive din Timișoara, unde UVT are parteneriate. De asemenea, Ionela Bosioc și Adelina Albu vor avea gratuitate la operă, teatru, evenimente culturale, deplasări decontate, dar și întâlniri restrânse cu personalitățile care vin la Universitatea de Vest Timișoara.

Sursa: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *