Cel mai tare papricaş se face la Buziaş. FOTO

Festivalul papricaşului şi vinului, ajuns la cea de-a noua ediţie, a adunat, din nou, multă lume la intrarea în Parcul central din Buziaş, vremea bună ţinând cu organizatorii.

Cei prezenţi au putut urmări un spectacol artistic de mare amploare, pe scena festivalului perindându-se nu mai puţin de 700 de solişti şi dansatori ai unor ansambluri folclorice din România şi Serbia.

Din ţara vecină a fost prezentă şi o delegaţie a oraşului Krepolin. Partea culinară a fost, de asemenea, bogat reprezentată, cu sotimente care au făcut deliciul pofticioşilor: papricaş (de porc, de vită sau de căprioară), sărmăluţe, fasole cu ciolan, mititei, berbecuţi la proţap, carne la grătar, toate stropite cu ţuică şi vin de pe Dealul Silagiului.

Ca la orice serbare câmpenească, nu au lipsit nici vânzătorii ambulanţi, cu suveniruri, porumb fiert sau prăjit, castane, jucării, sucuri, îngheţată sau vată de zahăr.

Cei mici au avut şi ei felia lor de bucurie, graţie unui parc de distracţii instalat în zonă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns