Cel mai mare secret al Facebook s-a aflat: Iată cum vei ști cine îți vizualizează profilul

A venit momentul să descoperi care sunt oamenii cei mai interesați de persoana ta pe Facebook și să afli dacă printre ele se numără și cel pe care ai pus ochii și care te face să stai ca pe ace.

Dacă vezi că îți vizitează des profilul, dar nu îți dă mesaje, poate ar fi bine să îl abordezi tu.

Până la urmă, orgoliul nu o să îți aducă prea multe beneficii.

Până una alta, iată ce pași trebuie să urmezi că să afli cine îți vizitează profilul de Facebook cel mai des!

Atenție! Nu poți apela la acest truc în browserul Opera, așa că optează pentru Internet Explorer, Mozilla sau Google Chrome.

1. Du-te pe pagina profilului tău, pe zona gri din stânga Timeline-ului și apasă click dreapta, alegând apoi opțiunea “View Page Source”. Îți va apărea o nouă fereastră, în care vei vedea o înșiruire haotică de litere și cifre – nu te speria, nu trebuie să știi cod HTML!

2. Apasă CTRL + F (funcția “find” în browser) și scrie: “InitialChatFriendsList” (fără ghilimele). Îți va apărea o altă înșiruire, de data aceasta de numere. Acelea sunt codurile atribuite profilelor de Facebook ale prietenilor care îți vizitează pagină.

3. Copiază un număr (fără -0, -1, -2 sau -3 de la sfârșit, dacă există, și fără ghilimele) și du-te în fereastra cu profilul tău. Înlocuiește numele de profil cu numărul respectiv, și vei fi imediat redirecționată către pagina prietenului în cauză. Codurile respective sunt puse în ordinea descrescătoare a vizitelor făcute pe profilul tău, așa că primul va fi al persoanei care îți urmărește cel mai des pagina, iar ultimul al persoanei care se uită cel mai rar la profilul tău (de exemplu, s-a uitat o dată și atât), scrie divahair.ro.

Acum că ai descoperit acest truc și poți afla cine îți vizitează profilul de Facebook cel mai des, bănuim că vei petrece câteva zeci de minute bune descoperind cu surprindere (sau nu) care îți sunt cei mai înfocați fani. Și, poate, vei afla că pe locul 1 este exact persoana care sperai tu să fie.

stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cel mai mare secret al Facebook s-a aflat: Iată cum vei ști cine îți vizualizează profilul

  1. Mare stire, mare a aparut la voi pe site. :-)) Ati publicat-o cu „doar” 3 ani intarziere. Vedeti data pe stiripesurse.ro de unde ati preluat textul. Si nici macar nu cred ca e adevarata.

Lasă un răspuns