Cel mai mare contract din istoria unei comune periurbane, lângă Timişoara

sanandrei 10

La Consiliului Județean Timiș s-a semnat cel mai mare contract din istoria comunei Sânandrei, în prezența președintelui CJT Alin Nica și a directorului Aquatim Ilie Vlaicu. Este vorba de realizarea lucrărilor de apă și canalizare în Sânandrei și de introducere a apei în Carani, un contract atras din fonduri europene, în valoare de peste 33 milioane de lei (aproximativ șapte milioane de euro).

Este un obiectiv îndelung așteptat de localnici și care a necesitat ani buni de eforturi pentru a putea fi dus la capăt.. Pentru locuitorii din Sânandrei, investiția înseamnă o conductă de distribuție a apei potabile de 1,6 km, conductă de transport de la rețeaua din Timișoara la gospodăria de apă din Sânandrei cu o lungime de peste opt km, rezervoare de apă supraterane, stație de pompare și o stație de clorinare.

În ceea ce privește rețele de canalizare, vor fi peste 16 km de conducte, patru stații de pompare și o conductă de refulare de doi km. În localitatea Carani, lucrările includ rețele de transport și distribuție a apei potabile de circa opt km, o gospodărie de apă cu rezervor suprateran, stație de pompare și stație de clorinare.

”Începând de astăzi, constructorul are trei luni la dispoziție pentru organizarea de șantier, obținerea de avize, autorizații și procurare de materiale. La începutul lunii octombrie se va emite ordinul de începere a lucrării, durata de execuție este de 24 luni începând cu data de 6 octombrie 2021”, a declarat Claudiu Coman, primarul comunei Sânandrei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cel mai mare contract din istoria unei comune periurbane, lângă Timişoara

Lasă un răspuns