„Cel mai important este să creștem în joc”

Liga Națională de handbal maasculin: programul meciurilor SCM Politehnica Timișoara în sezonul 2022/2023

Echipa secundă de handbal de la SCM Politehnica Timișoara joacă astăzi, la Craiova, în etapa a cincea a Diviziei A. Alb-violeții, formând o garnitură foarte tânără, sunt neînvinși în precedentele două runde. Echipa de pe Bega are o victorie, două remize și o înfrângere în acest sezon, în timp ce Universitatea a strâns trei succese și un eșec.

Partida este programată cu începere de la ora 15,30.

CITEȘTE ȘI: „Leii”, întăriți cu Vlahovici, primesc vizita echipei din Focșani

Din acest sezon, antrenor este spaniolul Gonzalo Molina Tajuelo-Prados, care coordonează și academia de handbal a clubului SCM Timișoara. „După părerea mea, am avut un start bun de sezon. Cel mai important lucru pentru noi este să creștem în joc zi cu zi. Avem un grup mare de juniori și jucători tineri, iar unii dintre ei se antrenează și contribuie și la prima echipă”, a declarat Gonzalo Tajuelo. Handbaliști precum Ianus Dumitrescu, Alexandru Bordeanu, Narcis Cîtu și Alex Moldovan joacă și pentru echipa din primă ligă, înscriindu-și deja numele pe lista marcatorilor din Liga Zimbrilor. „În aceste prime patru etape, am avut o evoluție ascendentă.

Am făcut o remiză cu Reșița, una dintre cele mai bune echipe din grupă și apoi am pierdut cu o formație valoroasă, Oradea. Am remizat în deplasarea de la Drobeta, după un meci cu mulți factori în defavoarea noastră. Am avut, totuși, un 7 m cu care puteam câștiga. În ultimul meci, pe care l-am câștigat acasă cu Târgu Jiu, am jucat ceea ce am lucrat în aceste prime luni, cred că a fost o victorie reprezentativă. Importante nu sunt rezultatele, ci distribuția minutelor, experiența și CUM jucăm.

Analizând datele și înregistrările video ale meciurilor ne apropiem de ideea și modelul de joc pe care îl implementăm în întreg clubul.

Este un an de pregătire foarte important pentru creșterea acestei grupe și vom încerca să controlăm încărcătura și învățarea, astfel încât jucătorii tineri să își continue drumul spre performanță sportivă, dar fără a arde etapele de maturizare”, a mai spus Gonzalo Tajuelo. Echipa timișoreană face parte din grupa C a Diviziei A, de opt echipe, și ocupă locul al cincilea după disputarea primelor patru etape.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *