Cel mai bun an pentru o comună timişeană

sanandrei 6

2018 a fost cel mai bun an din ultima perioadă pentru comuna timişeană Sânandrei.

Când spune asta, primarul Claudiu Coman are în vedere, în primul rând, fondurile euopene atrase, bani care îşi pun serios amprenta pe imaginea celor trei localităţi ale comunei: Sânandrei, Carani şi Covaci.

Astfel, s-a primit un milion de euro cu care au fost asfaltate zece străzi, încă un milion de euro pentru drumuri agricole şi 500.000 de euro pentru renovarea căminelor culturale din Carani şi Covaci, lucrările urmând a începe anul viitor. Şi la Sânandrei va fi construit un cămin cultural, proiectul transfrontalier trecând, deja, de faza evaluării.

CITEŞTE ŞI: Lovitură pentru toți pensionarii. Decizia luată de Parlament va crea multe nemulţumiri în rândul persoanelor vârstnice

Totodată, a fost semnat un contract pentru un proiect guvernamental în valoare de 10,4 milioane lei, care vizează introducerea canalizării în Carani.

Adăugând şi cele cinci tronsoane de străzi care se vor realiza din fonduri judeţene şi locale, se poate spune că, din punct de vedere al infrastructurii, lucrările sunt aproape încheiate, mai fiind nevoie de mici retuşuri.

CITEŞTE ŞI: Noul ministru al Muncii, primul mesaj oficial privind pensiile. Cum vor fi virate din 2019

“În viitorul apropiat, cea mai importantă problemă va fi asigurarea transportului în comun, pentru că avem unele probleme”, a declarat primarul din Sânandrei

premii renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *