Cei mai mulți dintre studenții UVT preferă cursurile online

UVT inițiază o nouă sesiune de pregătire a elevilor pentru Bacalaureat

Interogați cu privire la modalitatea de desfășurare a cursurilor în cel de-al doilea semestru, studenții și masteranzii Universității de Vest din Timișoara și-au exprimat, într-un procent ridicat, dorința ca acestea să se desfășoare, în continuare, online, exceptând seminariile din cadrul Facultății de arte și design, Facultății de educație fizică și sport și a Facultății de muzică și teatru, având în vedere particularitățile disciplinelor studiate.

Conducerea UVT a invitat studenții să-și exprime opiniile prin intermediul unui chestionar distribuit pe adresa electronică a fiecăruia dintre ei, aceștia putând opta pentru una dintre cele trei variante: „în regim exclusiv online”, „în regim față-în-față, cu respectarea normelor de sănătate publică impuse de autorități”, „în regim blended/mixt, cu grupe mici de studenți prezente fizic prin rotație în spațiile UVT și cu ceilalți participând online”.

În această săptămână, Senatul UVT va lua o decizie finală cu privire la modalitatea de desfășurare a activităților didactice, fiind luate în calcul și răspunsurile furnizate de studenți și masteranzi.

De asemenea, o decizie în acest sens urmează să fie luată în aceste zile și de către conducerile celorlalte trei universități din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cei mai mulți dintre studenții UVT preferă cursurile online

  1. Va asigur ca cei de la drept doresc sa se întoarcă fizic în proporție de 80% dar aparent asta nu este considerată o majoritate :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *