Ceața afectează traficul auto în mai multe zone ale țării, inclusiv în Arad și Timiș

Infotrafic: Se circulă în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din țară

Ceața afectează traficul auto în mai multe zone ale țării, inclusiv în Arad și Timiș.

Ceața afectează circulația mașinilor pe mai multe sectoare de drum din România. Se circulă cu greutate în Ardeal, Moldova și Dobrogea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că vineri pe arterele rutiere din județele Alba, Arad, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș și Vaslui este ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri.

CITEȘTE ȘI: De ce timișorenii îi numesc „mitici“ pe bucureșteni. Dan Negru a elucidat misterul: Profesorul George Pruteanu mi-a explicat

De asemenea, pe autostrada A2 București – Constanța se circulă cu greutate din cauza ceții între kilometrii 144 și 212. Probleme sunt și pe toată autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

Totodată, ceață groasă este pe autostrada A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 369 și 412, precum și pe tronsonul Sebeș-Turda al autostrăzii A 10.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu multă atenție, să reducă semnificativ viteza, să folosească luminile de ceață, să mărească distanţa de siguranță între autovehicule și să evite manevrele riscante.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *