Cea mai tânără comună timișeană se modernizează

stiuca 1

Proiectul de modernizare a străzilor din comuna Știuca, investiție finanțată de guvern prin prima listă a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), se află în curs de finalizare, inclusiv legăturile dintre localități.

Sisteme de alimentare cu apă există în toate cele patru sate componente.

CITEŞTE ŞI: Alertă alimentară – ANSVSA publică lista produselor retrase de pe piață, suspectate că sunt infestate cu Listeria

Pentru îmbunătățirea calității apei furnizate locuitorilor, edilii au atras o finanțare în valoare de trei milioane de lei din fonduri europene pentru realizarea unei stații de tratare și a patru bazine noi, care vor deservi întreaga comună.

La Știuca există și o rețea de canalizare, aceasta fiind funcțională. Pentru satele Oloșag și Dragomirești s-a întocmit proiectul tehnic pentru introducerea canalizării, investiția, conform primarului Vasile Bejera, urmând a fi începută cu fonduri provenind din bugetul local.

CITEŞTE ŞI: LIDL retrage două produse alimentare! Vezi avertismentul reprezentanţilor magazinului

Alt obiectiv susținut în acest an din banii proprii ai comunei este amenajarea a două terenuri pentru minifotbal, în satele Zgribești și Oloșag, care se vor adăuga celor realizate anterior, cu gazon sintetic și nocturnă, din Știuca și Dragomirești.

Edilul-șef a declarat că primăria răspunde astfel nevoilor de mișcare și sport ale comunității locale, cea mai tânără, de altfel, din județul Timiș.

Vor continua, de asemenea, lucrările la podețe și la aleile de acces în gospodării și se vor realiza rigole în centrul localității.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *