Cea mai lungă deplasare pentru CSC Dumbrăvița

Cea mai lungă deplasare pentru CSC Dumbrăvița

Cea mai lungă deplasare pentru CSC Dumbrăvița

CSC Dumbrăvița are parte, la finalul acestei săptămâni, de cea mai lungă deplasare de până acum din actuala ediție a Ligii a II-a.

În cadrul etapei a 17-a, alb-verzii joacă pe terenul echipei Ceahlăul Piatra Neamț. Meciul este programat astăzi, de la ora 11, pe stadionul „Ceahlăul”.

Antrenorul Cosmin Stan a vorbit despre starea de spirit din lot:

„Am simțit supărare și tristețe în această săptămână. Încă o dată spun, nu meritam să pierdem meciul cu Slobozia. În același timp, i-am văzut pe băieți motivați pentru ceea ce urmează. Cred că avem nevoie de un rezultat bun și de unul-două goluri marcate pentru a ne debloca. Într-adevăr, nu avem un golgheter înnăscut, un jucător despre care să spui că ai așteptări să marcheze foarte mult.

Și golgheterul nostru, Paulevici, în momentul de față are cinci goluri marcate, deci nu sunt foarte multe.

Dar eu aștept să înscriem din toate liniile. Putem marca și cu fundașii la fazele fixe, și cu mijlocașii, și cu atacanții…

Din păcate, așa este, lipsește golul în momentul de față, dar sunt convins că va veni. La modul în care am arătat în meciul cu Slobozia, sunt semne îmbucurătoare și sunt convins că va veni în curând și golul, și rezultatul bun pe care îl așteptăm pentru a putea continua cu un moral bun acest campionat”.

Tehnicianul echipei din Dumbrăvița a vorbit despre adversara de astăzi, una tot din zona play-off-ului, care țintește promovarea în SuperLigă:

„Ceahlăul este una dintre cele mai spectaculoase echipe ale campionatului. Dintre echipele din față care au drept de promovare cred că este echipa cea mai spectaculoasă. Mai este și Corvinul, dar care nu poate promova. Ceahlăul este o echipă care joacă pe atac, practică un fotbal spectaculos, are jucători foarte buni de la mijloc în sus.

Acum s-au întărit cu jucători cu experiență și pe fază defensivă și mă refer în primul rând la Marius Constantin. Este o echipă bună, care cred că va juca în play-off. Le permite și programul, mai au de jucat cu Progresul Spartac și este greu de crezut să nu facă trei puncte acolo. Deci, cred că va fi o echipă care va ajunge în play-off și care, mai departe, va lupta pentru promovarea în prima ligă”.

Cosmin Stan s-a referit și la problemele medicale din lot. Deocamdată, utilizarea lui Ouadie Salhi este sub semnul întrebării, în urma accidentării la cap pe care a suferit-o pe finalul meciului de sâmbăta trecută, cu Unirea Slobozia.

„Avem aceleași probleme cu accidentările. Cei doi jucători care au avut probleme și săptămâna trecută, Secoșan și Cibi, încă nu au revenit. Va mai dura, cel puțin în cazul lui Cibi. La Salhi, rezultatul tomografului a ieșit bine, nu are probleme deosebite, dar din păcate încă amețește. El are un program separat deocamdată și rămâne de văzut cum se va simți.

Nu este de joacă cu problema pe care a avut-o el, pentru că și-a pierdut conștiența, iar când se întâmplă așa ceva jucătorii trebuie menajați câteva zile. El își dorește să joace, dar noi trebuie să fim raționali. Să vedem cum se va simți în zilele viitoare. Am avut o problemă similară cu Mikloș, la meciul cu CFR Cluj din sezonul trecut. Atunci, el a stat destul de mult, dar în cazul lui tomograful nu a fost curat ca la Salhi, erau niște urme. La el nu s-a riscat absolut deloc”, a precizat Cosmin Stan.

CITEŞTE ŞI: Premieră într-un spital din Timișoara

Alb-verzii s-au antrenat joi dimineață, apoi au plecat la Târgu Mureș, unde au stat peste noapte.

Drumul spre Piatra Neamț a fost continuat ieri dimineață, iar la sosire antrenorul Cosmin Stan a programat un antrenament.

După meciul de astăzi, el le va da liber jucătorilor până marți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *