Ce se mai întâmplă prin Timişoara?

O persoană suspectă că ar fi comis furturi în mijloacele RATT a dat „interviu” la poliţie, iar o jurnalistă a fost jefuită în timp ce efectua o transmisiune în direct

Sătui de lipsa de reacţie a autorităţilor locale, unii timişoreni încearcă să îşi rezolve singuri problemele. Bunăoară, chiar de 1 Decembrie, într-un mijloc de transport în comun, timişoreanul Cristi Brâncovan – cel care a deschis un război împotriva hoţilor de buzunare din oraş – a observat un grup de „suspecţi”.

marius-mailatPentru că până şi hoţii îi ştiu acum de frică lui Cristi Brâncovan, unii dintre ei au fugit, unul însă a rămas să-i „înfrunte” pe călătorii din troleibuz. Marius Mailat, din Vinga (judeţul Arad) a fost condus la Secţia 3 Poliţie, urmând ca oamenii legii să stabilească dacă sau câte furturi a mai comis. „Doar câteva persoane au intervenit. Sunteţi aici atâţia oameni. În afară de băieţii care s-au băgat, nu am văzut pe nimeni să ia atitudine. Ăştia vă fură şi o să vă fure în continuare. Nu e normal aşa ceva!”, le-a spus Brâncovan călătorilor.

Zilele trecute, o jurnalistă de la Digi 24, care efectua o transmisiune live din Piaţa Victoriei, a rămas fără poşeta din maşină. E drept, vehiculul era descuiat, din motive tehnice. În doar câteva minute, un hoţ cu tupeu a deschis portiera şi a furat geanta.
iulia-pop

Nu s-a ales cu mare lucru, însă Iulia Pop va fi nevoită să ia calea birocraţiei pentru a-şi reface toate documentele. Ea a încercat, tot singură, să-şi găsească actele, publicând pe diferite conturi de socializare păţania, cu rugămintea de a fi anunţată dacă, întâmplător, cineva le găseşte.

Toate acestea se întâmplă într-un oraş în care siguranţa şi grija faţă de cetăţeni ar trebui să primeze.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ce se mai întâmplă prin Timişoara?

  1. Politia locala nu era pe faza deoarece se ascund dupa coltul de la farmacie sau langa McD sa ii prinda pe biciclisti! De restul ii doare in cot… pardon la chipiu

Lasă un răspuns