Ce propune un deputat AUR, în contextul crizei din Ucraina. Bărbații chemați la arme, podurile minate, șanțuri săpate la graniță

Ce propune un deputat AUR, în contextul crizei din Ucraina. Bărbații chemați la arme, podurile minate

Ciprian Ciubuc, deputat AUR în Parlamentul României, a reacţionat, după ce Rusia a cerut retragerea forțelor NATO din România și Bulgaria. Acesta a propus mai multe măsuri urgente, precum armata obligatorie pentru toţi bărbaţii de până la 40 de ani şi minarea podurilor dinspre graniţa de est.

CITEȘTE ȘI: Rafila spune că nu are „niciun fel de reţinere” să-și vaccineze anti-COVID copilul de 11 ani: „Nu e nimic fenomenal”

Într-o postare pe rețelele de socializare, deputatul AUR a făcut o serie de propuneri, pe 2 categorii, militare și sociale.
La primul capitol, acesta propune ca serviciul militar să redevină obligatoriu pentru toți bărbații de 18-40 ani, „o pregătire minimă, elementară de apărare, 3 luni pentru toți bărbații cu studii superioare, și 6 luni pentru cei fără studii superioare”.
De asemenea, toți rezerviștii apți ar trebui mobilizați și antrenați, iar la granița estică ar trebui săpate șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime, drumurile naționale și internaționale securizate, iar podurile de intrare în România minate.

La capitolul măsuri sociale urgente, parlamentarul AUR cere dotarea Armatei Române cu armament nou.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ce propune un deputat AUR, în contextul crizei din Ucraina. Bărbații chemați la arme, podurile minate, șanțuri săpate la graniță

  1. Și ăsta o fi terminat SRI-ul la ff sau… la chiuvetă. Alo, Ciubuc, tomahaucurile nu merg pe roți sau șenile, ci zboară. La câtă graniță avem cu Ucraina, țară soră,  prietenă, aliată, și cu atâta corupție (la ei și la noi), nu ne-ar ajunge toate fondurile EU și vom îmbătrâni până s-ar face șanțul ăla. Trebuie să te gândești și la contrabandiști, că din ce vor mai trăi serviciilii noastre cu secrete? Poate ai vrut să zici ceva de reabilitarea sistemelor de irigare, ceea ce e cu totul altceva. Dar la școlile matale… Nu intru-n CV că risc să mă covidez. În ceea ce privește instrucția, da, aici sunt perfect de acord cu tine. Numai să nu fie condusă de cei 1700 de generali pensionari, că ne putem preda la ruși încă de pe-acum. Domnilor din politică, voi chiar sunteți alăturea de orice normalitate și realitate cu asemenea specimene. AUR, dați-l afară că vă strică imaginea. Pentru cititori, care sunt mult mai deștepți, englezii de pe la universități vor să-l interzică pe Orwell. Sper să nu mi se șteargă acest comentariu, fiindcă ar fi păcat de sursă: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10430597/University-slaps-trigger-warning-George-Orwells-Nineteen-Eighty-Four.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *