«Ce pățesc dacă păstrez un pachet din ăla de pe plajă?» Răspunsul genial al polițiștilor

cautare droguri 1

Drogurile ajunse pe plajă la Constanța le-au încins mințile românilor. Unii se întreabă ce pățesc dacă găsesc un pachet cu cocaină și îl păstrează. Și au vrut să afle răspunul chiar de la polițiști, astfel că au postat întrebarea pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne. Iată ce i-au transmis oamenii legii!

Cei de la Ministerul de Interne au publicat, ieri, pe Facebook, un răspuns la o întrebare primită de la un internaut, legată de pachetele de cocaină care au ajuns pe litoralul românesc.

”Dacă găsesc un pachet din ăla pe plajă, cam cât pot să iau pe el? Are rost să caut vreunul să-mi fac și eu viața frumos la mare? App, de ce naiba le confiscați? Că mie mi-a zis cineva că a încercat și nu are nimic! Am curaj să spun că întreb pentru mine!”, a scris omul.

”Dacă încercați să vindeți un astfel de pachet, veți lua ani buni de închisoare”
Iar răspunsul polițiștilor a venit imediat.

”Dacă găsiți un astfel de pachet și încercați să-l vindeți, veți lua pe el câțiva ani buni de închisoare. Ceea ce ne-ați spus dumneavoastră se încadrează perfect la trafic de droguri, așa că o să vă faceți viața frumos, dar mai pe răcoare, așa! Din ultima dumneavoastră întrebare lipsește un cuvânt. Așa că reformulăm noi: „Nu MAI are nimic”… prin casă, buzunare sau parcare. Știți câți oameni s-au nenorocit pentru că au început să consume droguri? Unii sunt încă în viață… alții…. Legat de căutări, vă sfătuim să nu vă apropiați de mare în această perioadă, având acest scop. Mai bine căutați să nu fiți căutat… avem curaj să spunem că ați înțeles perfect mesajul nostrum”, se arată în postarea MAI, care a strâns deja peste 3.000 de like-uri și a fost distribuită de sute de ori, în doar trei ore.

Peste 150 de kilograme de droguri au fost aduse la mal de Marea Neagră, în ultimele zile, după ce în urmă cu două săptămâni o șalupă plină cu cacaină s-a răsturnat. Oamenii legii au capturat atunci peste o tonă de stupefiante. Ultimele 12 pachete au fost găsite în veste de salvare, iar polițiștii caută neîncetat alte ”urme”. Ei sunt ajutați de câini, antrenați special să depisteze droguri, scrie click.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “«Ce pățesc dacă păstrez un pachet din ăla de pe plajă?» Răspunsul genial al polițiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *