CCIAT premiază din nou cele mai bune companii timişene. Corina Chiriac va fi vedeta galei Topului Firmelor, o festivitate la care sunt aşteptate circa 750 de persoane

topul firmelor

Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor din Judeţul Timiş pentru 2015 va reuni, în data de 28 octombrie, spuma mediului de afaceri timişean. Mai exact, de astăzi într-o săptămână, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş sunt aşteptate în jur de 750 de persoane, reprezentând în principal mediul antreprenorial, dar şi pe cele academic şi diplomatic, alături de oficiali din administraţia publică.

Corina Chiriac este vedeta care ţine capul de afiş al unui program artistic valoros, în cadrul căruia îşi vor mai da concursul Filarmonica „Banatul”, Ansamblul „Doina Timişului” şi trupa de dans „Reflex”.

„Pe fiecare dintre cele şase domenii mari pe care le-am avut în vedere în cadrul Topului, judeţul Timiş a întregistrat creşteri. Este lucrul care ne bucură cel mai mult”, susţine Florica Chiriţă, director general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. reprezentanţii Camerei au punctat, de asemenea, principalele date referitoare la clasificarea celor mai bune companii din judeţ.

Astfel, dintre cele 28.567 de firme care au depus bilanţul contabil, 8.554 au îndeplinit criteriile de eligibilitate. Pe domenii de activitate, 1.743 de operatori economici au reuşit clasări pe unul dintre cele trei locuri din cadrul clasamentului.

De asemenea, 241 de firme timişene sunt recompensate cu Distincţia de Excelenţă, deoarece au reuşit să se claseze în ultimii patru ani pe podium.

În paranteză fie spus, Timpress SA, editorul cotidianului „Renaşterea bănăţeană”, a obţinut din nou primul loc în cadrul domeniului său de activitate, respectiv Distincţia de Excelenţă pentru că a repetat isprava timp de patru ani la rând.

CCIAT acordă, de asemenea, Trofeul de Excelenţă pentru 119 firme care s-au clasat în ultimii şase ani pe primele trei locuri. Universităţile timişene sunt incluse, totodată, într-un Top al Instituţiilor de Învăţământ Superior, aflat la ediţia a opta. CCIA Timiş mai acordă Trofeul de Excelenţă pentru Cultură, precum şi distincţii speciale pentru competitivitate investiţională, respectiv pentru cel mai inovativ start-up.

Varianta online a catalogului Topului Firmelor din Judeţul Timiş pe 2015 poate fi vizualizată AICI.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns