Cazurile de COVID-19 au explodat în ultimele 24 de ore. Situaţia în Timiş

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 460 noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Din fericire, în Timiș nu a fost confirmat nici un caz nou. La ATI, ieri, erau internați 199 de pacienți.

Până joi, la orele amiezii, pe teritoriul României, au fost confirmate 25.286 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.906 au fost declarate vindecate și externate. 1.565 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, dintre care zace recent.

„În intervalul 24 iunie, ora 10 – 25 iunie, ora 10, au fost înregistrate zece decese (șapte bărbați și trei femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Botoșani, Brașov, Constanța, Ialomița, Iași, București și Sibiu.

Dintre acestea, un deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, trei la categoria de vârstă 60-69 ani, trei la categoria de vârstă 70-79 ani și trei deces la cei de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt, joi, 1.149 de persoane. Alte 72.658 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se aflau sub monitorizare medicală.

Până astăzi, la nivel național, au fost prelucrate 663.558 de teste.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns