Caz uluitor într-o comună din Timiş: ca să scape de primar, şoferul a sunat la 112!

teremia

Caz uluitor la o primărie din judeţul Timiş: şoferul primăriei a sunat la 112 ca să scape din mâinile edilului-şef, care i-ar fi atentat la integritatea fizică.

Dan Miron, şofer pe trei maşini aparţinând primăriei şi şcolii din Teremia Mare, spune că a fost împiedicat să vină la serviciu chiar de către primar, care s-ar fi purtat agresiv cu el:

„M-a luat de umăr şi m-a scos afară. Mi-a zis că nu mai am ce să caut în primărie, deşi eu venisem la lucru. M-am speriat şi am sunat la 112. Cred că a fost contactat de cei de acolo, pentru că a venit apoi la mine şi mi-a reproşat că am sunat la 112”.

Copiii sub trei ani, scoși de la întreținere

Se pare că şoferul nu ar mai fi agreat pentru că la Teremia Mare este un primar nou, iar şoferul a fost omul de încredere al fostului edil, Cosmin Sântean, ajuns între timp în puşcărie.

VIDEO. Timişeanca Laura Bretan, câştigătoare la America’s Got Talent…

Noul primar, Cornel Gui, susţine că nu are resentimente de acest fel şi că Miron Dan a fost alungat întrucât a lipsit nemotivat timp de 15 zile:

„El trebuia să vină la lucru înainte de 1 septembrie. Nu a venit şi l-am băgat în comisia de disciplină care l-a găsit vinovat. Nu i s-a desfăcut contractul de muncă, dar nu mai poate să fie şofer, pentru că am găsit pe altcineva, căruia i-am făcut un contract de voluntariat. Poate să lucreze în continuare, dar posturi de miniştri nu avem la primărie”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Caz uluitor într-o comună din Timiş: ca să scape de primar, şoferul a sunat la 112!

 1. Goggle vezi ca în neștiință de cauza. Rămășiță ești tu șoferul de pe post a dat un concurs pentru postul ăsta. Primarii vin și pleca ce ar fi sa schimbam de fiecare data tot personalul din primărie ca se schimba primarul. Primarul minte ca șoferul a avut de recuperat zile libere ca nu i- au fost plătite de aia nu a mers la lucru. Primarul a mințit din prima zi ca are treaba la București și a plecat în Austria sa își rezolve treburile deci pe cine credem mai degrabă. A stat atita ani în Austria dar a stat degeaba.

 2. In Epoca de Aur prin 1980 in Teremia Mare era o Baie termala cu service ireprosabila
  am aflat ca a disparut.
  Inainte de 1980 am fost trimis ca electromecanic de la Statia Mures Cenad pentru 4
  zile la statia de Pompare Teremia fiind transportat cu tractorul de la Sectorul Teremia
  la Statie (circa 1 km) de tractorist care a fost considerat „Inger Pazitor”frontiera cu fosta Jugoslavie era aproape.
  In realitate tractoristul a fost un om de milioane si prin el am cunoscut vinul de Teremia.

 3. Primarul trebuie sa aiba camp deschis sa lucreze si sa-si indeplineasca mandatul. Capcane sunt la tot pasul si ma intreb care sa fie ratiunea sa accepti un asemenea post intr-o Romanie…interesanta?

 4. În România, si in orase si in comune , unii primari , se poate spune chiar ca este o majoritate , se comporta ca un ,, arendas ,, pe moșie , fără nici o referire la cazul de mai sus , eu as vrea sa am numai 1 lei ptr fiecare persoana angajată în primăriile din țară care nu a fost angajată în spiritul si litera legii .

Lasă un răspuns