Caz șocant în vestul țării: un adolescent s-a spânzurat la o zi după ce a dat bacul

Descoperirea șocantă a avut loc vineri, 05 iulie. Tânărul în vârstă de 18 ani a fost găsit spânzurat de crengile unui copac. În urma primelor cercetări, nu s-a putut stabili care au fost motivele care l-au împins la acest gest extrem.

Adolescentul era din Alparea și a absolvit clasa a XII-a la Liceul Teoretic Aurel Lazăr din Oradea. Acesta a susținut examenul de bacalaureat și urma să afle notele în câteva zile. Ce nu știu profesorii, și nici anchetatorii, e dacă, după proba de joi, tânărul a mai mers pe acasă sau și-a pus direct sinistrul plan în aplicare.

Profesorii băiatului nu-și pot explica gestul, mai ales că nu părea sa aibă probleme emoționale.

“Sunt terminată. Nu mă așteptam la așa ceva. Era un copil pe care te puteai baza. Știa engleza la perfecție. Știa flamandă și chineză. Dorința lui era să cunoască limbile străine. Era un elev foarte inteligent. Anul trecut a fost cu noi în China. Ba chiar, anul acesta își luase nivelul II la Chineză. Anul trecut, la 《Podul Chinezesc》a luat locul II pe țară. Doamne ferește! Ce probleme ascunse ar fi putut avea de nu a putut trece peste ele!!!”, a declarat prof. Rodica Turcaș, directorul adjunct al Liceului Teoretic “Aurel Lazăr, pentru Bihon.ro și Jb.

Potrivit comisarului șef IPJ Bihor, Alina Dinu, „la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi poliţiştii Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”.

 

aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns