CAZ ŞOCANT! Cadavrul unui timişean, găsit carbonizat într-o maşină care ardea pe câmp

Procurorii trebuie să facă lumină în cazul morții unui bărbat din Timiș, al cărui cadavru a fost găsit carbonizat într-o mașină care ardea pe câmp. Șoferii care au circulat pe drumul județean DJ 794 au observat o mașină în flăcări, în apropiere de localitatea arădeană Mișca, și au sunat la 112.

Purtătorul de cuvânt Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, George Pleșca, a declarat că la momentul sosirii pompierilor autoturismul ardea generalizat, iar înăuntru se afla un cadavru carbonizat.

Polițiștii care ajuns la locul incidentului nu au putut stabili inițial cine este victima și nici dacă este vorba de un bărbat sau o femeie. Ulterior, în urma cercetărilor privind proprietarul mașinii, s-a stabilit că victima este un bărbat de 61 de ani, din judeţul Timiș.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Radu, din primele cercetări reiese că autoturismul a ajuns din trafic pe câmp, unde a luat foc, însă deocamdată nu se cunosc împrejurările.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, care au trimis la fața locului experți criminaliști.

Sursa: arq.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns