Caz halucinant la Timişoara! O femeie de 80 de ani şi fiul ei de 62 de ani, în condiţii greu de imaginat

asistenta sociala

Angajații Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara au intervenit pentru soluționarea unui nou caz, sesizat de către administratorul unei asociații de proprietari din municipiu, în vederea sprijinirii doamnei B.T., o persoană nedeplasabilă, în vârstă de 80 de ani.

La momentul efectuării vizitei la domiciliu, spun reprezentanții instituției, s-a constatat faptul că femeia locuia împreună cu fiul acesteia, în vârstă de 62 de ani, diagnosticat cu afecțiuni psihice.

incluziuneFiul beneficiarei a depozitat în decursul timpului, în interiorul apartamentului, deșeuri, resturi alimentare, femeia ajungând să trăiască în condiții neadecvate din punct de vedere igienico-sanitar.

În soluționarea acestui caz, specialiștii Centrului de Incluziune Socială au intervenit împreună cu Serviciul de Ambulanță, Secția 5 Poliție și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Banatul” Timișoara.

În urma intervenției, persoana a fost internată în cadrul Spitalului Clinic Municipal Timișoara, unde beneficiază de îngrijire medicală corespunzătoare.

Cazul va rămâne în evidența Centrului de Incluziune Socială, în vederea acordării sprijinului necesar pentru depășirea situației de dificultate în care se află persoana vârstnică și fiul acesteia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *