Caz halucinant în vestul țării. 30 de angajați ai unei firme, infectați cu Covid-19, sunt chemați de patroni la muncă în continuare

covid 19 3

O situație halucinantă se petrece la o fabrică de confecții din Lupeni, județul Hunedoara. La firma ”Confezioni Andreea Romania SRL” 30 de angajați au fost deja testați pozitiv cu noul coronavirus, iar patronii cheamă în continuare oamenii la muncă.

Potrivit presei locale, angajații au fost testați, iar dintr-un total de 60 de oameni care au fost testați, 30 au fost găsiți pozitiv. Problema este că încă nu au fost testați toți, dar patronii firmei îi cheamă în continuare la muncă pe angajați. Peste 120 de angajați așteptă să fie testați, dar până atunci merg în continuare la muncă.

O parte dintre angajați au fost deja internați în spital și acuză simptome specifice Covid-19, iar alții sunt în izolare la domiciliu.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au fost la fața locului, dar nu s-a dispus închiderea firmei, în ciuda faptului că 50% dintre angajații testați au ieșit pozitivi.

Conform specialiștilor, fiecare persoană infectată ar putea transmite virusul la alte patru persoane, iar cum în acest caz avem parte de o răspândire comunitară, riscurile sunt foarte mari.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns