Cauza probabilă a incendiului în care au pierit cei patru copilaşi, la Timişoara

În urma cercetărilor amănunţite efectuate în prima parte a zilei, specialiştii de la ISU Timiş au stabilit cauza izbucnirii teribilului incendiu de pe strada Memorandului, din Timişoara, în care patru copilaşi au ars de vii.

Potrivit ISU Timiş, cauza probabilă a declanşării flăcărilor ar fi un coş de fum neprotejat corespunzător.

ISU Timiș a fost solicitat să intervină, noaptea trecută, pentru lichidarea unui incendiu la o casă (2 apartamente) pe strada Memorandului din Timișoara. Din primele informații primite de pompieri de la apelant, în interiorul locuinței ar fi fost un adult şi 4 minori.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ cu medic, 2 ambulanțe SAJ cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple.

La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum. În cele 2 apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulți și 5 minori.

5 persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 3 adulți și un adolescent de 14 ani au fost transportați la spital și încă un adult a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la spital.

Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-salvare în interiorul imobilului.

Din nefericire, au fost identificate 4 persoane decedate, copii, trupurile lor fiind carbonizate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns