„Căutăm medicamentele de care ai nevoie! Nu eşti singur!”

reteaua 2.0

Voluntarii  din Reţeaua 2.0 se oferă, pe Facebook, să vină în sprijinul celor care au nevoie de medicamente de negăsit pe piaţă în această perioadă.

„Euthyrox și alte medicamente au dispărut de curând din farmacii și au pus mii de români în situații dificile. Trecem cu toții prin momente dificile, dar cei mai afectați sunt cei vârstnici și cei cu probleme de sănătate. Nu vrem să îi lăsăm singuri.

Pentru cei care în această perioadă nu vor putea găsi medicamentele de care au nevoie, ne-am adunat câțiva voluntari – farmaciști, medici sau oameni care pot oferi din timpul și energia lor – pentru a le veni în ajutor. Dacă aveți nevoie de sprijin în găsirea unui medicament vă rugăm să completați formularul de mai jos: https://forms.gle/YTdZfnfpYdQRcWc69.

Recomandaţi această pagină celor despre care știți că nu își găsesc medicamentele de care au nevoie. Dacă lucraţi pentru o farmacie, distribuitor de medicamente sau aveți pur și simplu timp și energie de dăruit, scrieți-ne! Aceasta nu este o afacere, ci o inițiativă civică bazată exclusiv pe voluntariat. Resursele noastre sunt limitate și am vrea să îi ajutăm pe cei care au cu adevărat nevoie. Vă rugăm să țineți cont de asta când ne solicitați ajutorul.

Aceasta nu este o inițiativă a guvernului sau a vreunei primării. În mod normal nu ar trebui să lipsească medicamente din spitale și farmacii. Dacă lipsesc, vă rugăm sesizaţi acest aspect  și la http://www.medicamentelipsa.ms.ro/„, precizează cei care au lansat această campanie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.