Câteva sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei

Câteva sute de persoane protestează, sâmbătă seara, în Piaţa Victoriei. Oamenii au steguleţe tricolore şi scandează ”Demisia!”

Sub mesajul ”La mulţi ani în UE, România! E timpul să scapi de hoţi!”, pe reţelele de socilaizare în zeci de oraşe din ţară sunt anunţate proteste în pieţele centrale, în faţa prefecturilor sau a altor instituţii reprezentative.

„De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători şi onora România şi Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde îşi dorea să fie şi acum 100 de ani: în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleaşi pe care le preţuim şi azi: domnia legii, democraţia, solidaritatea şi libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracţional care a ajuns la conducerea ei şi vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piaţa Victoriei să strigăm două lucruri: La mulţi ani, România! şi Demisia! Această ţară merită mai mult decât un Guvern incompetent şi toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de puşcărie”, se arată în descrierea evenimentului.

 

news.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Câteva sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei

Lasă un răspuns