Câteva sute de lucrări de licență au fost scoase la aer în față la „Medicină”

Cu o săptămână înainte de deschiderea anului universitar la „Medicină”, administratorii instituției, oameni gospodari, au făcut curat (și) prin clădirea Căminului 1-2 de lângă UMFT (cel în care, în august 2009, a avut loc celebra crimă comisă de doi studenți mediciniști).

N-a fost ocolită nici arhiva universității, care, conform celor comunicate de purtătoarea de cuvânt, se află în incinta căminului respectiv.

Doar că, luați de val, angajații instituției au scos pe trotuar, în fața clădirii, câteva cutii de carton în care se aflau sute de… lucrări de licență redactate de absolvenți în urmă cu câțiva ani, cutii pe care le-au lăsat nesupravegheate.

Ca atare, oricine trecea prin zonă se putea servi nestingherit, chiar dacă singurii care ar fi putut fi tentați să plece cu una sau mai multe lucrări de licență sub braț ar fi fost, eventual, studenții mediciniști din anii terminali…

Interpelați cu privire la această situație, reprezentanții UMFT ne-au transmis să stăm liniștiți, că totul e în ordine:

„În clădirea căminului e arhiva și s-a făcut curățenie. Erau lucrări vechi de licență și nu s-a întâmplat nimic cu ele. Au fost repuse la locul lor în arhivă, după curățenie”.

OK, am răsuflat ușurați, ne făcusem probleme degeaba, au numărat oamenii ăia toate lucrările și le-a ieșit la virgulă…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Daniel 25 septembrie 2018
Horror frate. Zici ca suntem in India nu in UE. 😂😂