Câteva evenimente majore vor fi găzduite de CRAFT în cursul toamnei

CRAFT

Aproape 6.000 de participanţi vor avea evenimentele programate a se desfăşura în cursul toamnei la Centrul regional de afaceri (CRAFT) al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT).

Vorbim, nota bene, numai despre manifestări care nu sunt organizate de Cameră, doar găzduite de aceasta.

Seria va fi deschisă, în prima parte a lunii septembrie, de două evenimente cu tematici medicale: o expoziţie combinată cu o conferinţă de profil, la care se anunţă 500 de participanţi, urmată de un congres axat pe anestezie şi terapie intensivă, cu 800 de participanţi.

Tot în septembrie se va desfăşura la CRAFT (foto) expoziţia şi conferinţa naţională Trafic Media, cu 500 de participanţi. Nu mai puţin de 3.000 de persoane se estimează că vor lua parte, la începutul lunii octombrie, la Târgul Angajatorilor de Top.

Conferinţele Fix Events and Travel, cu 800 de participanţi, respectiv Climathon, cu 900, vor fi organizate tot în octombrie.

În noiembrie, o manifestare religioasă la care vor lua parte circa 1.500 de oameni va fi urmată de un eveniment de interes pentru cei implicaţi în afacerile farmaceutice, Pharma Business, cu aproximativ 400 de participanţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *