Cătălin Straton şi-a depus memoriu. Vrea plata restanţelor salariale

După Sebastian Mailat, un alt jucător de la prim-divizionara ACS Poli Timişoara şi-a depus memoriu la comisiile Federaţiei Române de Fotbal. Este vorba despre Cătălin Straton, care nu solicită însă să fie declarat liber de contract, aşa cum a procedat tânărul fotbalist ajuns la CFR Cluj, ci doar plata restanţelor salariale.

Portarul în vârstă de 28 de ani a apelat la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor, iar primul termen fixat pentru judecarea cazului său este 29 noiembrie. Straton nu are motive de satisfacţie nici în ceea ce priveşte partea sportivă.

Din titular incontestabil în sezonul trecut, el a devenit rezerva lui Vasile Curileac în actuala ediţie de campionat, ba chiar a fost lăsat în afara lotului la partida de pe teren propriu cu fosta campioană Astra Giurgiu, câştigată de alb-violeţi cu 2-1, antrenorul Ionuţ Popa preferându-l atunci ca rezervă de portar pe Mădălin Smaranda, a treia variantă între buturi în ultimele două stagiuni fotbalistice.

Acel joc a venit după duşul rece, scor 7-0, suferit în capitală în faţa echipei FCSB, când Straton s-a aflat în poartă. Rămâne de văzut dacă gestul său va fi copiat şi de alţi jucători din lotul lui ACS Poli Timişoara care mai au de primit bani…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cătălin Straton şi-a depus memoriu. Vrea plata restanţelor salariale

  1. vai ce pierdere si va dati seama ce tinuta avea ,inalt,cum sta costumul pe el cu epoleti si sapca de general in holul Continentalului ,cand venea Steaua ,pardon fecsebeaua la Timisoara si-ii conducea la lift cu urarea „bine ati venit la noi”

Lasă un răspuns