Cătălin Drulă, deputat de Timiș, ar putea fi în 2024 propunerea USR PLUS pentru candidatura la Preşedinţia României

Cătălin Drulă, deputat de Timiș, ar putea fi în 2024 propunerea USR PLUS pentru candidatura la Preşedinţia României

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a spus că fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, care a obținut cele mai multe voturi la alegerile USR-PLUS pentru Biroul Național și va fi vicepreședinte, ar putea fi în 2024 propunerea USR PLUS pentru candidatura la Președinția României, conform HotNews.ro.

”Cătălin Drulă ar putea fi în 2024 propunerea USR PLUS pentru candidatura la Președinția României! De urmărit ascensiunea acestui om hotărât și competent. Echipa lui Dan Barna va avea votul decisiv în Biroul Național pentru marile decizii pe care le va lua USR PLUS următorii ani”, a scris deputatul Emanuel Ungureanu pe Facebook, distribuind o știre cu rezultatele voturilor la alegerile USR-PLUS pentru Biroul Național.

Echipa lui Dan Barna a câștigat cele mai multe voturi la alegerile USR-PLUS pentru Biroul Național, adunând circa 57% din voturi (14 mandate din 24).

Echipa lui Cioloș, recent votat ca președinte al USR-PLUS, a obținut 33,6% (8 mandate), în timp ce echipa „#Împreună USR-PLUS. Curaj pentru România” a lui Irineu Darău a obținut 2 mandate ale Biroului Național.
La nivel individual, dintre cei 24 de membri ai viitorului Birou Național, Cătălin Drulă a obținut 610 voturi.

Foto: Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cătălin Drulă, deputat de Timiș, ar putea fi în 2024 propunerea USR PLUS pentru candidatura la Preşedinţia României

  1. propun sa candideze pentru americani si sa ia cu el si mafia transportatorlor din Timis , cel putin , si poate si firmele familkiei asa ca tot inainte.

Lasă un răspuns