Câtă cruzime… Căţel omorât cu toporul, în vestul ţării

Câini morți găsiți în apropierea unei localități din vestul țării. Dosar penal pentru uciderea cu intenție, fără drept, a animalelor

În data 05 ianuarie a.c. ora 14:20, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Boșorod, judeţul Hunedoara, despre faptul că vecinul său i-a omorât câinele.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, câinele (din rasa comună) fiind găsit mort în fața curții proprietarului animalului.

CITEŞTE ŞI: Medic, despre certificatul Covid: Ce vrem, să oprim pandemia sau să dăm o hârtie? Certificatul de vaccinare este o formă indirectă de forțare

„Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că bănuit de comiterea faptei este un vecin al proprietarului câinelui, un bărbat de 61 de ani, care ar fi lovit animalul cu un topor, în zona capului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept”, a transmis IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Câtă cruzime… Căţel omorât cu toporul, în vestul ţării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *