Cât mai avem până la Apocalipsă? Ceasul special arată o cifră îngrijorătoare

apocalipsa

Ceasul Apocalipsei, care simbolizează iminenţa unui cataclism planetar, a fost setat, joi, la numai 100 de secunde de miezul nopţii, fiind mai aproape ca niciodată de „Sfârşitul lumii”, metaforic vorbind, informează CNN.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă cu salariile în 2020. Informații de ultimă oră

Ceasul Apocalipsei a fost creat în 1947, iar miezul nopţii simbolizează Sfârşitul lumii, Consiliul de directori al Buletinului oamenilor de ştiinţă în domeniul nuclear fiind cel care fixează limbile orologiului, în fiecarui an.

„Mai sunt 100 de secunde până la miezul nopţii. Am ajuns să indicăm în secunde cât de aproape este Omenirea de catastrofă, nu ore, nici măcar minute. Ne aflăm în faţa unei adevărate urgenţe: o situaţie inacceptabilă a lucrurilor în lume, care elimină orice marjă de eroare sau o nouă amânare”, a precizat, într-un comunicat, preşedintele Buletinului, Rachel Bronson.

Referitor la factorii care au determinat modificarea orei Ceasului Apocalipsei, Bronson a precizat că, în principal, este vorba despre ameninţarea armelor nucleare şi a schimbărilor climatice.

În 2018, Ceasul Apocalipsei a fost setat la 11:58 p.m., rămânând la fel şi în 2019, luând în calcul ameninţările Coreei de Nord privind arsenalul nuclear, dar şi schimbările climatice.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Cât mai avem până la Apocalipsă? Ceasul special arată o cifră îngrijorătoare

 1. De venit va veni,nimeni nu stie cind va fi ceasul.Întrebarea se pune daca suntem pregatiti?Se tot anunta ca vine……..sunteti gata? Voi stiti cind vine hotul sa va sparga casa?care hot anunta ca la noapte va intra la tine in casa?Tot asa este si cu sfirsitul,va veni ca un hot,cind nici macar nu te gindesti.Trebuie doar sa te prgatesti.Ai doar un singur lucru de facut.

  1. Carmen ai perfectă dreptate ,dar daca lumea nu studiază Biblia nu prea înțelege mare lucru.
   Tu ai vorbit biblic ,dar referitor la „RAPIREA BISERICII”.
   Din păcate foarte mulți oameni nici nu au auzit de RĂPIREA BISERICII și cel mai trist adevăr este că și cei care știu de răpire ,nu o așteaptă și o plasează mult spre viitorul îndepărtat..
   Este foarte adevărat, că nimeni nu știe cu exactitate,doar Dumnezeu Tatăl.
   Au apărut atâtea predici și studii despre semnele vremurilor,doar trebuie studiat și vazvăzut, cât de aproape suntem de RĂPIREA BISERICII și deabea putem vorbi de vremurile cu adevărat apocalptice,dar nici atunci nu este sfârșitul!
   Dragilor apucați-vă de studiul Bibliei și nu intrați în controverse,căci este un singur adevar și anume ce a insuflat Duhul Lui Dumnezeu în Sfânta Scriptură!

 2. Dacă ar veni sfârșitul lumii, nu ar încerca uni oameni sa facă ceva în potriva? Sfârșitul lumii nu o să vină acum. Poate nu va veni nici odată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *