Cât de poluat e solul Timișoarei?

sol poluare

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industrială ECOIND București a propus municipalității timișorene colaborarea în cadrul proiectului „Studiu privind nivelul de poluare a solurilor în principalele orașe din România” – URBASOL, finanțat în cadrul unui program guvernamental.

Prelevarea probelor a avut loc deja, iar după semnarea acordului de colaborare va avea loc transferul gratuit al informațiilor de mediu obținute în cadrul proiectului, sub forma unui studiu de sinteză în format electronic. Se va ști, astfel, la nivelul direcțiilor specializate ale primăriei, în ce măsură și cu ce substanțe este poluat solul orașului de pe Bega.

INCD ECOIND este o instituție de interes național și internațional în domeniul cercetării și serviciilor de mediu, cu o experiență de peste 30 de ani, atestată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Profilul de activitate cuprinde în esență cercetarea și serviciile în domeniul protecției mediului – cercetare avansată și aplicativă, preponderent experimentală, destinată în special controlului, evaluării, prevenirii, reducerii și combaterii poluării industriale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns