Casting pentru un documentar artistic-muzical despre grupul timișorean ”Pro Musica”

Casting pentru un documentar artistic-muzical despre grupul timișorean ”Pro Musica”

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei organizează casting pentru un documentar artistic-muzical despre grupul timișorean ”Pro Musica”.

Filmul va conține interviuri cu principalii componenți ai grupului, fragmente din concertele susținute de Pro Musica din perioada 1973-2003, dar și reconstituiri teatralizate ale unor momente care se bazează pe mărturii ale muzicienilor-colaboratori, prieteni sau admiratori ai formației.

În acest sens, în perioada 17 mai – 20 mai 2023 se organizează casting în vederea selectării unor interpreți, actori profesioniști sau amatori, pentru realizarea unor scene ficționale din istoria Pro Musica.

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– bărbați, cu vârsta între 17 și 27 de ani;
– minime asemănări cu membrii grupului în diversele etape ale evoluției acestuia (informații pot fi obținute vizualizând numeroasele fotografii/filme postate pe Internet);
– minime cunoștințe muzicale (îndeosebi de ghitară și/sau pian);
Într-o primă etapă, candidații sunt invitați să trimită o fotografie format .jpg pe adresa [email protected], însoțită de o scurtă autoprezentare (data și locul nașterii, studii, ocupația actuală, date de contact – telefon, email etc.).

Ulterior, candidații selectați, vor fi invitați la interviul final. Termenul limită de trimitere a fotografiilor este 16 mai 2023.

CITEȘTE ȘI: Timișorenii vor plăti parcarea pe încă 30 de străzi. Lista cu extinderea Timpark

Castingul va avea loc la sediul Asociației ”Student Plus” , Bulevardul Take Ionescu nr.40.

Pentru a fi cât mai eficiente deciziile celor ce doresc să participe la casting, atașăm la această adresă….fotografiile membrilor formației Pro Musica și ai altor personalități apropiate formației din anii 70-80.

Foto: adevarul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *