Casă mistuită de flăcări, în vestul țării. Alte patru imobile, în pericol. Video

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două autospeciale de stingere și opt pompieri pe strada Giodano Bruno, din Arad,  pentru stingerea unui incendiu care a curpins o casă și anexele acesteia.  În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, cu posibilitate de propagare la alte patru case, dintre care două  lipite de cea care ardea.

CITEȘTE ȘI: Gheorghiță: Vom începe vaccinarea și în cabinetele medicilor de familie cu vaccinul Johnson&Johnson și, probabil, AstraZeneca

Faptul că incendiul a fost atât de violent a fost din cauză că în casa cuprinsă de flăcări nu era nimeni în momentul declanșării, deci alarma s-a dat târziu. Pe de altă arte, în curte erau depozitate tot felul de deșeuri menajere ușor inflamabile.

După aproximativ o oră de intervenție, incendiul a fost localizat și, din fericire, s-a evitat extinderea lui la imobilele din jur. A fost stins complet după trei ore. Au ars acoperișul imobilului și mobila din camere. Casa avea aproximativ 50 de metri pătrați. Nu s- au înregistrat victime.

Cauza probabilă a fost o ” sobă fără acumulare de căldură, amplasată necorespunzător față de materialul combustibil”, a precizat pompierii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns