Casa cântăreţei de muzică populară Mirela Petrean, spartă de hoţi. Solista a rămas fără bijuterii şi mulţi bani

Mirela Petrean

Vedeta de muzică populară Mirela Petrean a rămas fără o parte dintre bijuterii şi o sumă importantă de bani, după ce hoţii i-au spart vila din Lugoj.

Infractorii au dat lovitura sâmbătă noaptea, când solista se afla la o nuntă. Hoţii au intrat în vilă şi s-au dus direct la seif.

”Sunt chiar la Poliţie. Acum ne iau amprentele. Poliţia a venit chiar dimineaţa când eu am venit de la cântat. Au venit şi din Timişoara şi din Lugoj, s-au luat amprente, s-au facut fotografii şi acum se fac cercetări. Ştiau (n. red. – hoţii) că sunt plecată, normal. Probabil am fost urmărită, filată, asta e!”, a declarat Mirela Petrean pentru cetateanul.ro.

 

”Polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați că în noaptea de 25/26 iulie persoane necunoscute au pătruns într-o locuință de pe raza municipiului, iar din interior au sustras o sumă de bani și mai multe bijuterii. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

 

Vila în care locuieşte artista nu este supravegheată video, astfel că şansele ca poliţiştii să-i prindă repede pe hoţi sunt minime.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Casa cântăreţei de muzică populară Mirela Petrean, spartă de hoţi. Solista a rămas fără bijuterii şi mulţi bani

  1. Foarte simplu, avind in vedere cit a platit impozite doamna pe sumele cistigate in ultimii ani, aproape sigur ca hotii au fost de la ANAF !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *