Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Artistul era internat în spital, la Arad

benone sinulescu 1

La două săptămâni de când a fost internat, vin și veștile bune pentru Benone Sinulescu. Celebrul cântăreț prezintă o ameliorare a stării de sănătate, potrivit medicilor. El a fost externat la Spitalul Județean de Urgență Arad și momentan nu-și poate relua activitatea.

CITEȘTE ȘI: Nenorocire în vestul țării: Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat. Femeia nu avea permis

Medicii i-au stabilit niște reguli clare în ceea ce privește stilul de viață al artistului, pentru următoarea perioadă, pentru a preîntâmpina eventualele complicații.

„Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor. Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis”, a declarat o sursă din apropierea artistului pentru impact.ro.

Motivul pentru care Benone Sinulescu a fost internat

Deși presa tabloidă a scris că „Beni” ar fi fost ajuns la spital după ce a fost găsit inconștient de partenera de viață, Elena Sinulescu a respins acest scenariu. Potrivit soției, cântărețul doar a căzut și nu s-a mai putut ridica.Totodată, Elena Sinulescu a recunoscut că după ce a fost descoperit pe jos și apoi condus la spital, starea de sănătate a soțului s-a înrăutățit. Cel care a fost de vină pentru răspândirea unor informații considerate defăimătoare de familia Sinulescu ar fi impresarul Ionuț Pavel.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *