Cap uman găsit în fața Tribunalului din Bonn. Presupusul autor al faptei a așteptat calm poliția

Cap uman, găsit în fața Tribunalului din Bonn. Autorul faptei a așteptat calm poliția

Cap uman găsit în fața Tribunalului din Bonn. Presupusul autor al faptei a așteptat calm poliția

A fost o descoperire groaznică în fața tribunalului districtual din Bonn: trecătorii au descoperit marți un cap tăiat în fața zonei de intrare. Un bărbat stătea lângă cap – presupusul autor.

Puțin mai târziu, anchetatorii au găsit restul cadavrului.

Cap uman în fața Tribunalului Bonn

În interviul RTL, un martor povestește ce a văzut la fața locului.

Un martor, Fuat Yaman, vorbește despre suspect: „Știa exact la ce să se aștepte”. Probabil că nu își va scoate niciodată această imagine oribilă din cap, chiar dacă Fuat Yaman nu știa inițial ce a văzut acolo.

CITEȘTE ȘI: Bulgaria reduce TVA la pâine la zero!

Tânărul de 32 de ani voia să meargă la un bar cu narghilea cu prietenii săi – vizavi de tribunalul districtual din Bonn,
când a văzut câteva fete adunate peste drum, s-a dus și el. Voia să vadă ce s-a întâmplat.

„Am văzut că făptuitorul, cu cătușe, stătea în stânga capului. La început nici nu am observat capul. Am văzut doar spatele capului, capul era îndreptat către tribunalul districtual”, spune Yaman. „Mai întâi m-am gândit la un animal de pluș, ursuleț sau o geantă sau ceva de genul ăsta. Nu era normal.”

Rudele au fugit plângând

Fuat Yaman a observat, de asemenea, rudele victimei aduse la locul crimei. „Probabil a fost identificată victima, și ei au fugit plângând. Suntem șocați”, spune el într-un interviu.

Presupusul făptuitor, un bărbat de 38 de ani, era foarte calm, potrivit martorului. „Nu a ripostat, doar a stat și a așteptat să vină poliția. Știa exact la ce să se aștepte.”

Cap tăiat în fața tribunalului districtual din Bonn: poliția caută martori

Anchetatorii au descoperit cadavrul asociat capului lângă malurile Rinului – în zona vechii vămi, la aproximativ un kilometru distanță.

Polițiștii caută martori care să ofere informații importante despre infracțiune și cele două locații.

„Presupusul autor este un bărbat de 38 de ani pe care l-am găsit aici la fața locului. El poate fi repartizat în mediul fără adăpost”, a spus Robert Scholgen de la poliția din Bonn.

Victima ar fi un bărbat în vârstă de 44 de ani, scrie Der Spiegel. Identitatea nu este încă sigură, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției miercuri dimineață.

Potrivit poliției, suspectul în vârstă de 38 de ani este cunoscut în legătură cu încălcări ale Legii Narcoticelor.

Potrivit investigațiilor inițiale, făptuitorul și victima făceau parte din lumea persoanelor fără adăpost. Dacă se cunoșteau, este încă în curs de investigare, conform ziarulromanesc.de.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns